Schmidts Radio

Officiel dansk leverandør af Lü Play

Oplev LÜ Interactive Playground i Horne Hallen

LÜ Interactive Playground til Horne på Fyn

I starten af 2019 installerede Schmidts Radio Danmarks første LÜ Interactive Playground System i Horne Hallen på Fyn.

Alle foreninger i og omkring Horne bruger væggen til aktiviteter, ligesom eleverne på Horne Skole benytter skærmen i undervisningen. Spillene, som kan ses HER, indeholder interaktiv læring. Børnene kan eksempelvis også bliver undervist i matematik og stavning på en måde, der passer ind i deres digitale verden.

Udover de daglige brugere af LÜ inviteres virksomheder indenfor til f.eks. teambuilding.

På Horne Hallens hjemmeside kan du se, hvad de tilbyder.

Skal vi gå til LÜ?

I Horne Hallen har de mange aktiviteter igang omkring LÜ. Her har du mulighed for at besøge og prøve et sjovt spil sammen med andre.

Hold f.eks. en børnefødselsdag og spil LÜ med vennerne. efter en aktiv omgang LÜ kan alle få stillet sulten med en lækker brunch I Horne Hallens cafeteria.

Klik på filmen og hør interviewet med formanden for Horne Hallen, Michael Jungfeldt, fortælle om LÜ’s mange muligheder.

Play Video
LÜ Interactive Playground i horne hallen 1 - Cases

Lys, lyd og farver

Når spillet går i gang, løftes stemningen med masser af farver og lyd. Det er med til at inspirere og åbne op for en verden af oplevelser.

Spillene, som kan ses HER, er fra 4 år og opefter, så alle kan være med. Børn og unge med udfordringer får også stort udbytte af at spille med LÜ.

Klik HER og se hvordan en skole for børn og unge med særlige behov benytter LÜ. Både i deres daglige aktivitet og i læring.